Foredrag

Det er, når modsætninger mødes, at de store resultater kan skabes. Vi skal blive bedre til at fremhæve forskellighed og have mod og evner til at kommunikere med forskellighed. Det mener foredragsholderen Jens Romundstad, som til daglig er HR-Udviklingschef i Dagrofa-koncernen, der holdt et oplæg på et jobtræf i Alborg. Et oplæg, som bl.a. satte fokus på det komplementære team.

Vigtigheden af teamwork og det positive ved at være forskellige lærte Jens Ro­mundstad bl.a. under sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen i 1998.

»I Robinson Ekspeditionen bliver man castet ud fra, hvem der er mest forskellige. På den måde skulle der blive mest ballade. Det er jo sjovere at lave tv, hvor folk står og råber 'møgluder' efter hinanden, end hvis de bare sidder i rundkreds og spiller guitar,« påpeger Jens Romundstad.

Men i stedet for at råbe 'møgluder' lærte folk at vende deres forskellighed til styrke.

»Det lærte mig at samarbejde med mennesker, som var vidt forskellige fra mig, i meget pressede situationer,« fortæller Jens Romundstad.

Efter hans mening er det noget, alle kan lære. Det handler bare om at indse, at folk, som er anderledes end en selv, faktisk kan være lige så gode eller endda bedre.

Jens Romundstad kan holde foredrag om samarbejde og gruppedynamik, om vilje, branding, kommunikation, kompetenceudvikling og salgsteknik. Romundstad har aldrig holdt 2 ens foredrag og skræddersyer ofte løsninger til dem han skal tale for. Det går ikke stille for sig. Grin, -eller pengene tilbage. Alvor, -eller pengene er spildt.

Jens Romundstad kan bookes på tlf. 7020 3648 eller info@foredragsportal.dk